Relaties

De wereld is in verandering. En snel ook. Het digitale tijdperk heeft in rap tempo zijn intrede gedaan en vergt een andere organisatiestructuur en -cultuur. IT is niet meer weg te denken en maakt een steeds groter deel uit van uw primaire en secundaire proces binnen uw organisatie.

Hoe bewerkstelligt u deze verandering en welke kant gaat het op? Is mijn organisatie nog wel klaar voor de toekomst? Kunnen wij processen ondersteunen doormiddel van IT en welke dan? Wat is Big Data en wat kan ik hier mee bereiken? Een transformatie naar de Cloud, waarom?

InfoPeople voorziet uw organisatie van kennis voor uw digitale transformatie. Het verbonden zijn met iedereen; uw interne medewerker, leveranciers, altijd en overal toegang tot uw bestanden.

InfoPeople heeft consultants in dienst om complete transitieprogramma’s te voorzien van de juiste kennis. Daarnaast kunnen wij participeren in (deel)projecten om specifieke kennis toe te voegen. Onze consultants kunnen uw organisatie voorzien van kennis in onder andere:
Programmamanagers, Agile/Scrum Projectmanagers, Cloud Architecten en Engineers, (Big)Data Architecten en Engineers, Netwerk Architecten en Engineers, Security Architecten en Engineers, Functioneel en Technisch Applicatiebeheer.  

Wilt u meer informatie over wat InfoPeople voor u kan betekenen? Neem Contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Contact

Infopeople B.V.
Interim ICT Professionals

Hendrik Figeeweg 1-0015
2031BJ Haarlem, The Netherlands

Telefoon: +31(0)23 571 2141
Email: info@infopeople.nl

Copyright © 2018 InfoPeople | Disclaimer | Privacy Reglement
InfoPeople gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close